contact El Temps

Contact El Temps

App by lujop
Report an issue with El Temps.
Send the customer service your feedback so they can fix your issue asap.

Already have an account? Login hereWhy should I report an Issue with El Temps?


  1. AppContacter will directly Email your issue/feedback to an apps's customer service once you report an issue and with lots of issues reported, companies will definitely listen to you.
  2. Pulling issues faced by users like you is a good way to draw attention of lujop to your problem using the strength of crowds.
  3. Importantly, customers can learn from other customers in case the issue is a common problem that has been solved before.El Temps Features and Description

El Temps t'ofereix informació meteorològica de Catalunya i Països Catalans acurada i de qualitat amb: - Predicció meteorològica a 7 dies vista i detallada per hores. - Radar de pluges integrat amb Google Maps - Observacions en "temps real" i de les últimes 24 hores a través d'estacions Meteoclimàtic. - Predicció comentada en text a 3 dies vista - Informació detallada sobre les platges de Catalunya incloent estat, recomenacions de bany i característiques i serveis. - Informació sobre la qualitat de l'aire i els diversos contaminants segons l'ICQA - Informació aerobiològica de pòl·lens i espores segons dades del PIA de la UAB. Que permet a les persones amb al·lèrgia mantenir-se informades sobre els al·lèrgens que seleccionin. - Pestanya social amb Tweets de Meteocat i altres fonts - Widgets a la pantalla d'inici per tenir sempre a vista la predicció i temperatura - Widgets a la pantalla d'inici per obrir directament el radar i veure a quanta distància tens la pluja. Podràs obtenir informació de probabilitat pluja, temperatura, sensació de temperatura, vent, pressió, humitat, índex ultravioleta, cota de neu, sortida i posta del sol, Tota la informació meteorològica de El Temps es basa amb dades obertes i/o gratuïtes de la Generalitat de Catalunya, el Meteocat, l'AEMET, Meteoclimàtic i el PIA UAB. Si tens algun problema o suggeriment estaré encantat d'ajudar-te. Envia'm un mail o contacta per alguna de les xarxes socials que trobaràs a la pestanya de Sobre. -- El Tiempo te ofrece la información meteorológica de Catalunya y els Països Catalans de forma fiable con: - Predicciones meteorológicas a 7 dias vista. - Radar de lluvia integrado con Google Maps - Observaciones en "tiempo real" a través d'estaciones Meteoclimátic. - Predicción comentada en texto a 3 dias vista. - Pestaña social con Tweets del Meteocat y otras fuentes. - Información sobre playas de Catalunya - Información sobre calidad del aire de Catalunya - Información aerobiológica de pólenes y esporas según datos del PIA de la UAB.

contact El Temps image 2   contact El Temps image 2

Reported Issues


No Issues reported yet. Be the first to report one!

Search for another app