contact Jófogás - Apróhirdetés

Contact Jófogás - Apróhirdetés

App by Adevinta Classified Media Hungary Kft.
Report an issue with Jófogás .
Send the customer service your feedback so they can fix your issue asap.

Already have an account? Login hereWhy should I report an Issue with Jófogás - Apróhirdetés?


  1. AppContacter will directly Email your issue/feedback to an apps's customer service once you report an issue and with lots of issues reported, companies will definitely listen to you.
  2. Pulling issues faced by users like you is a good way to draw attention of Adevinta Classified Media Hungary Kft. to your problem using the strength of crowds.
  3. Importantly, customers can learn from other customers in case the issue is a common problem that has been solved before.Jófogás - Apróhirdetés Features and Description

{Tele vagy olyan tárgyakkal amiket nem használsz már és csak foglalják a helyet? Szükséged van valamire, de nem szeretnéd a teljes árat fizetni érte? Költöznél, de nincs lakótársad? Vagy épp munkát keresel? Ezekre és még rengeteg másik kérdésre a válasz egyaránt: a Jófogás.hu! Böngéssz régió szerint, vagy akár országosan! Válaszd ki a kívánt kategóriát vagy írd be a keresőmezőbe, hogy pontosan mit szeretnél, és azonnal kedvedre válogathatsz a rengeteg apróhirdetés között! Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel telefonon, emailben vagy akár SMS-ben is, ha pedig az oldalon keresztül írsz neki, Postaládádban láthatod az üzenetváltásokat! Spórolj időt és használd a Jófogást mobilról is! Milyen lehetőségek vannak az alkalmazásban? - Böngéssz a letisztult listázási oldalon. - Keress a három szintű kategóriáink között. - Legkedveltebb kereséseidet, hirdetéseidet mentsd el a Kedvencek közé. - Adj fel hirdetést gyorsan és egyszerűen. - Tölts fel képet közvetlenül a telefonodról. - Hozd létre saját Felhasználói Fiókot. - Szerkeszd vagy emeld ki hirdetésed. - Kezeld üzeneteidet a Postaláda fül alatt. Az alkalmazást a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan javítjuk.

contact Jófogás - Apróhirdetés image 2   contact Jófogás - Apróhirdetés image 2

Reported Issues


No Issues reported yet. Be the first to report one!

Search for another app